Tunsori 2012 pentru barbati cu atitudine

» Posted in Blog | 0 comments

Tunsori 2012 pentru barbati cu atitudine

Tunsori 2012, modele diferite pentru barbatii care tin la imaginea lor. Stilul tine de atitudine, in primul rand si cum barbatii se bazeaza si pe aceasta virtute in abordarea unui stil unic,  vrem sa iti prezentam  o serie de tendinte pentru tunsori barbati care par a fi printre preferatele acestui an.

 

 

 

 

 

 

Tunsori 2012 barbati, modele simple si de efect

 

Aceasta tunsoare cu parul da pe spate va fi una dintre tendintele cele mai importante pentru tunsori barbati 2012. Aceasta tunsoare este simpla, stilata si destul de usor de aranjat. Poti opta in primul rand sa lasi parul mai lung in partea de sus a capului dar si in laterale.

Folosind gel sau ceara, cu ajutorul degetelor aranjeaza parul pe spate intr-o parte, lasand mai mult volum in partea de sus.

 

 Tunsori 2012 barbati, modele stilate si originale

Acest gen de tunsoare se preteaza pentru orice gusturi si preferinte. Astfel daca preferi parul mai scurt, poti totusi sa fii la moda in 2012. Poti opta si pentru o tunsoare cu parul tuns mai scurt pe laterale si lasat mai lung doar in partea de sus a capului. Aranjeaza parul dat pe spate in lateral sau chiar ridicat pentru un look stilat cu atitudine.

Tu ce model vei alege din tendintele tunsori 2012 pentru barbati?

Citeste si despre:

0 Comentarii

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tunsori barbati par mediu | Colosseum Beauty Style Salon - [...] tunsoarea potrivita. Pentru barbatii care nu vor sa creasca parul se pot inspira din articolul: Frizuri barbati.  Tineti cont de …

Spune-ti parerea !

Facebook

Twitter

%d bloggers like this: